Фото: соцмережі

Розважались під час комендантської години: у Києві правоохоронці виявили майже 100 осіб на студентській вечірці

У ніч на 28 жовтня у Шевченківському районі Києва під час комендантської години студенти-першокурсники влаштували вечірку. 

Про це повідомили в прес-службі поліції столиці, пише ТСН.

"У ніч з 27 на 28 жовтня, під час комендантської години, проводячи профілактичне відпрацювання міста правоохоронці Шевченківського управління поліції виявили вечірку за участі молоді", — йдеться у повідомлені.

Зазначається, що за цією адрсою розташована нежитлова будівля.

"На третьому поверсі будівлі було приміщення. Його орендували першокурсники столичного вишу для "посвяти" в студенти", — додали у прес-службі.

До відділку поліції доставлено 97 осіб, з яких 34 — неповнолітні. До того ж на організаторів вечірки було складено адмінпротоколи за кількома статтями. З батьками неповнолітніх правоохоронці провели профілактичні бесіди.

Нагадаємо, народні депутати хочуть встановити адміністративну відповідальність за порушення комендантської години, яка діє у країні у зв'язку із воєнним станом. Парламентарії вже внесли до Верховної Ради відповідний законопроект №10195.

Додамо, у соцмережі TikTok масово поширюють відео про те, що з 25 жовтня в Україні змінюється графік комендантської години. Проте дана інформація не відповідає дійсності. Зазначається, що автори відео посилаються на голову ВР Руслана Стефанчука, який нібито заявив, що це необхідно для контролювання населення під час зимового періоду. Також поширювачі фейків просять перейти за посиланням і дізнатися, яка комендантська година буде в тому чи іншому населеному пункті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 30.10.2023 18:05