Фото: Pixabay

Військові пояснили, чому один з київських ресторанів працював у комендантську годину

Київський ресторан "Кухмейстер" працював у комендантську годину через проведення зйомок фільму. Військові знали про його функціонування у заборонений час.

Відповідне повідомлення з'явилось у прес-службі Сухопутних військ. Там висловили подяку громадянам за пильність та наголосили, що усі необхідні дозволи були отримані закладом.

"В деяких телеграм каналах шириться відео про роботу ресторану "Кухмейстер" за адресою місто Київ, вулиця Є. Чевдар, 36 під час комендантської години. Дякуємо небайдужим громадянам за пильність. Повідомляємо, що даний заклад працював у зв’язку із проведенням зйомок художнього фільму. Усі необхідні дозволи на проведення цього заходу організаторами зйомок було отримано", — йдеться у заяві військових.

У прес-службі також повідомили, що "усі відповідні служби були проінформовані". 

"На вхідних дверях закладу була розміщена інформація про зйомки фільму під час дії комендантської години", — додали у Сухопутних військах.

Нагадаємо, у соцмережі TikTok масово поширюють відео про те, що з 25 жовтня в Україні змінюється графік комендантської години. Проте дана інформація не відповідає дійсності. Зазначається, що автори відео посилаються на голову ВР Руслана Стефанчука, який нібито заявив, що це необхідно для контролювання населення під час зимового періоду. Також поширювачі фейків просять перейти за посиланням і дізнатися, яка комендантська година буде в тому чи іншому населеному пункті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.10.2023 15:03