Саакашвілі заявив, що перетне український кордон на «Інтерсіті», але наразі спроби зазнають невдачі

10 ВЕРЕСНЯ 2017 15:22

Колишній президент Грузії, екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі збирається перетнути український кордон на поїзді, а не через пропускний пункт «Краківець», як він повідомляв раніше. Про це він заявив під час брифінгу в Перемишлі, передає TrueUA.

Рішення Саакашвілі прийняв начебто через появу «тітушок» перед пунктом пропуску. І хоча закликав своїх прихильників допомогти йому у перетині, вони приїхали, а він про них забув.

«Ми порадились. Ви знаєте, у нас був план рухатись на «Краківець». Там зараз зібралось багато людей підтримати мене. Але там є і ті «тушки», і озброєні «тітушки», – сказав СААКАШВІЛІ.

Однак, «Укрзалізниця» дала вказівку адміністрації поїзда «Інтерсіті» сполученням «Перемишль – Київ» не виїжджати до тих пір, поки екс-глава Одеської ОГА Міхеіл Саакашвілі не вийде з вагона. «Щойно прийшов провідник і повідомив: адміністрація поїзда дала вказівку - поки Саакашвілі не вийде з поїзда, він нікуди не поїде. Ця вказівка надійшла від «УЗ» щодо конкретного поїзда, в якому ми зараз перебуваємо», - повідомив нардеп Юрій Дерев'янко.

Суспільство, 10.09.2017 15:22