СБУ викрила «телефонних терористів»

25 СІЧНЯ 2018 12:47

Співробітники Служби безпеки України з початку року викрили в Одесі двох анонімів, які здійснили неправдиві повідомлення з погрозами терористичного характеру, повідомляє TrueUA.

«Правоохоронці встановили особу зловмисника, який повідомив про «мінування» одного з районних судів міста. Анонімом виявився мешканець обласного центру, який перебуває під домашнім арештом через підозру у раніше вчиненому кримінальному правопорушенні. Чоловік зізнався, що скоїв анонімний дзвінок з метою зірвати власне судове слухання справи», – йдеться у повідомлені СБУ.

Також зазначається, що оперативники спецслужби затримали ще одного мешканця Одеси, який заради «розваги» повідомив про мінування одного з торговельних центрів міста. Через неправдиве повідомлення «жартівника» правоохоронці евакуювали з приміщень закладу майже сімсот відвідувачів.

Крім того в Одесі за матеріалами СБУ вже засуджено місцевого жителя, який у стані алкогольного сп’яніння здійснив анонімне повідомлення про мінування житлової квартири в одному з будинків міста.

Події, 25.01.2018 12:47