СБУ затримала наркоторгівця з товаром у понад мільйон гривень

20 ЛИСТОПАДА 2017 13:05

Оперативники СБ України спільно з прокуратурою затримали на Черкащині наркоторгівця за пропозицію хабара співробітнику Служби, повідомляє TrueUA.

На сайті СБУ зазначається, що правоохоронці виявили на території приватної будівлі в Уманському районі нарколабораторію та плантацію канабісу.

«Співробітники СБ України спільно з поліцією вилучили понад тисячу рослин марихуани, насіння та спеціальне обладнання для вирощування наркотичних рослин. За висновками експертів, на «чорному ринку» вартість вилученої партії наркотиків становить понад мільйон гривень», – повідомляє прес-центр СБУ.

Також зазначається, що під час слідчо-оперативних дій наркоділок запропонував співробітнику спецслужби три тисячі доларів за вирішення питання про уникнення кримінальної відповідальності, про що офіцер відразу доповів керівництву.

«Оперативники СБ України затримали зловмисника у кабінеті керівника Уманського міського відділу поліції під час спроби передати першу частину хабара у розмірі чотири тисячі гривень. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України. Тривають першочергові слідчі дії», –наголосили у прес-центрі СБУ. 

Події, 20.11.2017 13:05