Фото: сайт "Динамо"

Серія пенальті вирішила долю протистояння "Динамо" — "Аріс" у Лізі конференцій

Щойно завершився матч-відповідь кваліфікації Ліги конференцій, в якому київське "Динамо" зустрічалось з грецьким "Арісом". Підопічні Мірчі Луческу вийшли у плей-оф єврокубкового турніру.

Поєдинок Ліги конференцій проходив у румунському Бухаресті на арені "Джулешті" і завершився перемогою киян у післяматчевій серії пенальті.

"Динамо" — "Аріс" 2:1 (6:5 по пенальті)

"Динамо": Бущан, Дубінчак, Дячук, Сирота, Тимчик (Караваєв 72), Буяльський, Шапаренко (Андрієвський 72), Сидорчук (Бражко 72), Волошин (Діалло 82), Ярмоленко (Перріс 105), Ванат (Беніто 105).

"Аріс": Хутезіотіс, Феррарі, Лейсман, Монтоя, Одубаджо, Даріда (Павичич 75), Моберг-Карлссон (Менендес 59), Пальма (Матарріта 82), Зепп-Мвондо (Самора 105), Джурасек (Рупп 59), Морон (Христодулопулос 82).

Голи: Волошин, 45, Караваєв, 85 —  Джурасек, 38

Тріумфатор даного поєдинку в раунді плей-оф відбору Ліги конференцій позмагається за вихід до групового етапу з турецьким "Бешикташем". Невдаха матчу "Аріс" завершив свої виступи в єврокубках.

Нагадаємо, у першому матчі "Динамо" тиждень тому в Греції поступилося "Арісу" з рахунком 1:0. Столичний клуб припинив виступи у єврокубках.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.08.2023 22:54