Фото: сайт "Динамо"

"Динамо" зіграє з "Арісом" у кваліфікації Ліги конференцій: що відомо про матч

У четвер, 17 серпня, київське "Динамо" зійдеться з грецьким "Арісом" у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги конференцій сезону-2023/24. Перший поєдинок завершився для підопічних Мірчі Луческу невдачею.

У першому матчі між командами "Динамо" тиждень тому в Греції поступилося "Арісу" з рахунком 1:0, тому столичному клубу обов'язково потрібно йти вперед та забивати.

Що чекає на переможця

Тріумфатор даного поєдинку в раунді плей-оф відбору Ліги конференцій позмагається за вихід до групового етапу з тріумфатором пари "Бешикташ" (Туреччина) — "Нефтчі" (Азербайджан). У першому поєдинку стамбульський клуб на виїзді виграв з рахунком 1:3.

Невдаха матчу "Аріс" — "Динамо" завершить виступи в єврокубках.

Де пройде зустріч

Поєдинок Ліги конференцій відбудеться в румунському Бухаресті на арені "Джулешті". Номінально домашній єврокубковий матч "Динамо" змушене проводити за кордоном через повномасштабне військове вторгнення російських окупантів до України. Початок зустрічі — о 20:00 за київським часом.

Трансляція матчу

В Україні матч-відповідь між "Динамо" та "Арісом" у прямому ефірі покажуть телеканал 2+2 та Youtube-канал FootballHub. Також гру можна переглянути безплатно на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Фаворит матчу за версією букмекерів

Явним фаворитом сьогоднішньої зустрічі букмекери вважають київський клуб. На перемогу "Динамо" можна поставити з коефіцієнтом 1,97. Нічия — 3,50. Виграш "Аріса" — 4,15.

На прохід до наступної стадії вище оцінюються шанси грецької команди — 1,67. Успіх команди Мірчі Луческу за підсумками двоматчевого протистояння – 2,25.

Нагадаємо, 10 серпня, у першому поєдинку третього раунду кваліфікації Ліги Європи "Славія" розгромила "Дніпро-1". Матч-відповідь пройде 17 серпня, старт зустрічі — 21:00 за київським часом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.08.2023 18:07