Сервіс доставки їжі Uber Eats заробив в Києві. Його можна спробувати безкоштовно

06 ЛЮТОГО 2019 18:33

Uber оголосив про запуск власного сервісу по доставці їжі в столиці України. У списку партнерів вже кілька сотень закладів, а зробити замовлення можна або через додаток Uber Eats, або на сайті ubereats.com.

Перший час послуга буде доступна з 10:00 до 22:00 в центрі Києва і частково в прилеглих районах міста, включаючи Шевченківський, Подільський, Печерський і Солом'янський. Команда сервісу хоче досягти середнього часу доставки менше 35 хвилин, але спочатку вона може займати більше часу, повідомляє Gagadget.

З Uber Eats працюють понад 200 столичних ресторанів і кафе. Серед них такі популярні заклади, як Mimosa Brooklyn Pizza, Milk Bar, Musafir, Gogi, Bistro Bistro і ORANG + UTAN.

Uber Eats дозволяє відстежувати замовлення на карті в режимі реального часу. У додатку є рейтинг ресторанів, а також фільтри їжі за категоріями, ціною і дієтичним властивостям. Сервіс використовує машинне навчання для створення персональних рекомендацій. Так, користувачеві підкажуть підходящі варіанти з часом доставки до 30 хвилин і популярні опції поблизу. Система враховує минулі замовлення і навіть час доби.

У сервісі немає мінімального розміру замовлення, а вартість доставки складає 30 гривень, незалежно від кількості страв. Ціни на їжу встановлюються закладами відповідно до їх меню.

З нагоди запуску сервісу в столиці Uber Eats пропонує безкоштовну доставку необмеженої кількості замовлень до кінця лютого. Для цього при оформленні замовлення потрібно додати промокод HELLOKYIV.

Uber Eats працює в більш ніж 400 містах по всьому світу і співпрацює з більш ніж 160 000 ресторанів. Додаток доступний для скачування в Google Play і App Store.

Суспільство, 06.02.2019 18:33