Шкіряк: У Саакашвілі рильце в пуху і підтвердження тому - відмова у наданні зразків голосу

10 СІЧНЯ 2018 13:33

Лідер партії «Рух нових сил» Міхеїл Саакашвілі відмовився надати зразки свого голосу правоохоронцям для експертизи. Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передає TrueUA.

«Цим кроком він фактично підтверджує, що голос на плівці в розмові з Курченком, котру продемонстрував Генпрокурор, належить саме йому. Крапка. Хоча, насправді, це значно більше потрібно саме для нього, якщо він справді хоче довести, що невинний і вважає, що плівки фальсифіковані. Адже слідство у своїх висновках не сумнівається. А за таких обставин, людина, котра точно впевнена в своїй правоті і невинуватості, ніколи б не вдавалась до таких актів істерії, боягузтва і постійного ухиляння від слідчих дій. Навпаки, максимально б намагалася співпрацювати і активно доводити свою непричетність «, - наголосив Шкіряк.

Крім того, радник зазначив, що Саакашвілі відмовляється надавати зразки голосу, тому що прекрасно знає, що будь-яка міжнародна експертиза доведе, що злочинні наміри проти української держави з Курченком обговорював саме він. Ось чому Саакашвілі намагається затягувати слідчі дії та маніпулює. 

«А суть проста - рильце в пуху. Значить, гроші в антидержавного ОЗУ Януковича-Курченко для дестабілізації України брав. Ось і все. Занавіс.», - додав Шкіряк.

Нагадаємо, що Саакашвілі і Дангадзе в Генпрокуратурі підозрюють нібито в отриманні коштів від олігарха Сергія Курченко, який знаходився в оточенні екс-президента України Віктора Януковича, для організації акцій протесту в Україні проти влади.

Суспільство, 10.01.2018 13:33