Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

04 СЕРПНЯ 2017 08:46

Як повідомляє TrueUA з посиланням на Держприкордонслужбу, за минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 35,5 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів.

Зазначається, що учора пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним і протягом доби прикордонники оформили у КПВВ:

«Майорське» – 8630 осіб та 1040 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8395 осіб та 1640 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7620 осіб та 1560 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3545 осіб та 785 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7350 осіб.

Крім того прес-служба прикордонників інформує, що минулої доби в КПВВ «Станиця Луганська» прикордонним нарядом Луганського загону виявлено недійсний документ у громадянки України, яка прямувала з непідконтрольної території. Затриману громадянку передано співробітникам Національної поліції в Луганській області.

Також, учора в КПВВ «Майорське», «Мар’їнка» та «Гнутове» прикордонними нарядами Краматорського та Донецького загонів виявлено ознаки часткової підробки паспортних документів у трьох громадян України, які прямували до непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, чотири автомобілі, якими перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями як на виїзд до неконтрольованої території, так і на в’їзд з неї, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Новотроїцьке», «Майорське» та «Мар’їнка» незаконно перевезти парфуми, одяг, швейну машинку, продукти харчування та стабілізатори напруги на загальну суму майже 106 тисяч гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.  

Відео, 04.08.2017 08:46