Фото: Facebook/Андрій Смирнов

Скандал із братом Смирнова: заступник Єрмака відреагував на розслідування журналістів

ЗМІ опублікували розслідування щодо брата заступника голови ОПУ Андрія Смирнова. За даними журналістів, брат нібито придбав елітну нерухомість, транспорт, земельну ділянку та паркомісце "за великою знижкою", ймовірно, з допомогою родича в ОПУ.

Звинувачення ЗМІ прокоментував Андрій Смирнов.

Заступник голови ОПУ наголосив, що його брат – доросла людина, яка “вміє сама жити та домовлятися без сторонньої допомоги”. 

Водночас Смирнов зазначив, що ніколи навіть не проходив поруч з тим будинком, де його брат придбав квартиру, а також не користувався автівками, про які йшлося в розслідуванні.

Окрім цього, Андрій Смирнов звернувся до журналіста, який був автором скандального сюжету про його брата. На думку політика, представник ЗМІ нібито працює на колишнього першого заступника глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Портнова. 

Також Смирнов звинуватив журналіста в тому, що він не показав у сюжеті повних телефонних розмов із ним та його братом.

"Так, я розумію, що портрет бездоганного для вас можновладця, чиновника, політика – це сирота, який проживає в комунальній квартирі і в якого немає навіть внучатих племінників. Але повернемось до ризиків – вони є. І цей ризик, Михайле, в тому, що давши себе використати один раз, це ризикує стати своєрідним стандартом", – зазначив Смирнов.

Заступник голови ОПУ також нагадав про випадок, коли цей же журналіст вже помилився у своїх даних про посадовців.

"Михайле, я, як і інші, був свідком того, як ви лінчували людину, а зрештою вибачилися. Але спочатку лінчували і зробили фактично нестерпним її життя на якийсь час", — зазначив Смирнов.

Нагадаємо, нещодавно ЗМІ нібито виявили російський паспорт у т.в.о. керівника Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони України Олександра Лієва. Згодом з’ясувалося, що посадовець не має громадянства РФ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 15.02.2023 17:59