Фото: Ілон Маск / скріншот з відео

Скандальний коментар Маска змусив Apple згорнути всі рекламні кампанії у соцмережі Х

Через скандальні висловлювання Ілона Маска компанія Apple припиняє всі рекламні проекти в соціальній мережі Х. Раніше американський мільярдер у своїх постах виправдовував агресію проти євреїв.

Про це повідомляє Axios.

За даними джерела, рішення керівництвом компанії було ухвалено після того, як Маск прокоментував публікацію одного з користувачів своєї соцмережі. У дописі йшлося про те, що "єврейські спільноти просувають щодо білих людей ту саму діалектичну ненависть, яку вимагають припинити щодо себе".

"Ви насправді кажіть правду", — написав Ілон у коментарі до цієї публікації.

Такі висловлювання Маска викликали резонанс, зокрема з боку Білого дому.

"Неприйнятно повторювати огидну брехню, яка стоїть за фатальним актом антисемітизму в американській історії, у будь-який час, не кажучи вже про місяць після смертельного дня для єврейського народу з часів Голокосту", — заявив Білого дому Ендрю Бейтс.

Нагадаємо, що раніше американський бізнесмен Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про війну в Україні. Він закликав до "припинення вогню" та назвав бойові дії в нашій державі "безнадійною ситуацією". Він вважає, що потрібно знайти мир в Україні та відновити нормальні відносини з Росією. Мільярдер також заявив, що США буквально "вступають до Третьої світової війни".

Згодом Ілон Маск наголосив, що президенту України Володимиру Зеленському треба розпочати переговори з Володимиром Путіним.

Своєю чергою Європейський Союз закликав посилити пильність у боротьбі з російською "війною ідей". Віце-президентка Європейської комісії Вера Йоурова заявила, що платформа X може вплинути на національні та європейські вибори наступного року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 18.11.2023 10:44