Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Скільки добровольців вступили в тероборону після вторгнення РФ: Маляр озвучила вражаючі цифри

До лав територіальної оборони ЗСУ у перші тижні вторгнення РФ вступили майже 100 тисяч добровольців. Вони фактично стали професійними військовими.

Таку заяву зробила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі національного телемарафону.

Вона заявила, що на передовій перебувають люди різного соціального статусу: фермери, співаки, доктори наук та професійні військові. Чиновниця переконана, що це говорить про специфіку українського народу. Маляр розповіла, що сьогодні ми маємо історію, коли добровольці вже другою хвилею вирушили на війну.

"У перші тижні широкомасштабного вторгнення майже сто тисяч добровольців прийшли в територіальну оборону, яка є складовою ЗСУ", — сказала Маляр.

Також вона зауважила, що саме добровольці, які згодом стали професійними військовими, протистоять потужному ворогу, а окупанти не мають змоги реалізувати свої цілі.

Нагадаємо, кілера, який планував вбивство міністра оборони України Олексія Резнікова та начальника Головного управління розвідки Кирила Буданова, засудили до 12 років в'язниці. За успішну операцію йому обіцяли винагороду у розмірі від 100 до 150 тисяч доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.03.2023 22:34