Фото: Генштаб ЗСУ

Скільки ворожих атак відбили ЗСУ за неділю: інформація Генштабу

Російські загарбники здійснюють примусову паспортизацію громадян на тимчасово окупованих територіях. Також агресор зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на чотирьох напрямках.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Згідно з наявною інформацією, у Мелітополі загарбники примушують вчителів шкіл, в термін до 1 червня поточного року, написати відмову від українського громадянства та отримати російські паспорти.

Атаки ЗСУ

Українська авіація за добу завдала вісім ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили один пункт управління, три райони зосередження живої сили, три позиції засобів протиповітряної оборони та шість інших важливих об’єктів ворога.

Атаки ворога

Протягом 2 квітня противник завдав п'ять ракетних та 32 авіаційних  удари, здійснив більш як 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Високою залишається ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України, адже противник і надалі використовує тактику терору.

Ворог зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках — було відбито понад 70 атак противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут, Авдіївка та Мар’їнка.

Нагадаємо, на Бахмутському напрямку ситуація залишається напруженою. Російські терористи зазнають непомірних втрат.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.04.2023 07:01