Слободян: Facebook заблокував сторінку Голови Держприкордонслужби

18 ЖОВТНЯ 2017 09:55

Сторінку Голови Державної прикордонної служби України Петра Цигикала у мережі  Facebook заблоковано та деактивовано адміністраторами мережі, інформує TrueUA.

Як стало відомо, сторінку очільника прикордонного відомства (https://www.facebook.com/P.O.Tsygykal) деактивована адміністраторами Facebook.

Помічник Голови ДПСУ Олег Слободян підтвердив дану інформацію.

«З невідомих причин, адміністратори Facebook, заблокували, а згодом і деактували, сторінку Голови Держприкордонслужби Петра Цигикала», – повідомив Олег Слободян.

Також він додав, що очільник прикордонного відомства надав всі необхідні дані, які вимагалися, але, з невідомих причин, їх проігнорували та не взяли до уваги під час прийняття рішення.

Як стало відомо журналістам TrueUA, сторінку заблокували відразу після опублікування інформацій про створення Донецько-Луганського регіонального управління та про посилення і ущільнення охорони державного кордону шляхом введення в дію модульних містечок. Ймовірно, це і є причиною блокування, адже такі заходи «не на руку» багатьом, в тому числі і країні агресору, Російські Федерації. Таку позицію розділяє і помічник Голови ДПСУ Олег Слободян.

Він зазначив: «Останнім часом спецслужби Російської Федерації активізувалися щодо діяльності Держприкордонслужби. Тому цілком можливо, що одним із елементів російської спецоперації це – блокування сторінки Голови ДПСУ», – наголосив Олег Слободян.

Суспільство, 18.10.2017 09:55