Скріншот із відео. Джерело: "20 хвилин"

Слухали "Владімірскій централ": у Вінниці в ресторані побилися військові та працівники СБУ (відео)

В одному з ресторанів Вінниці спалахнув скандал через російський шансон. Конфлікт переріс у бійку, в якій узяли участь військові та співробітники СБУ.

Про це повідомили місцеві ЗМІ та соцмережі. За словами очевидців, у ресторані одночасно святкували День народження дві компанії: в одній із них рідні та друзі вітали військовослужбовця. Конфлікт розпочався після того, як гості військового почули відому російську шансон-пісню "Владімірській централ", що лунала з VIP-зали.

"Нас запросили на день народження до військового, який служив на передовій. Уже вимкнули музику, сказали, що все закінчилося, і ми розпочали одягатися. Чуємо, як у кімнаті іншої компанії гучно включили на телефоні "Владімірскій централ". Я відкрила двері та зробила зауваження, що зараз не той час, щоби слухати таку музику. Вони не відреагували. Я пішла у бар, запитала дівчат, чому вони ніяк не реагують, що в їх закладі звучить російський шансон — вони лише посміялися. Після цього вийшли з тієї компанії чоловіки, і розпочалася бійка", — розповіла подробиці одна з гостей військового.

Трьох чоловіків із компанії військового після сутички відправили в лікарню.За інформацією видання "20 хвилин", ініціатором бійки нібито був працівник Департаменту військової контррозвідки СБУ, який теж святкував свій день народження в ресторані.

"Він мав при собі нагородну зброю, пістолет Glock-17, отриманий в березні цього року від тодішнього міністра оборони Олексія Резнікова. Також в їх компанії було ще два працівники контррозвідки", — стверджують у виданні.

У Служби безпеки України цю інформацію поки що не коментують. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Нагадаємо, нещодавно в Києві стався конфлікт між працівником поліції та військовослужбовцем. У підсумку відбулася бійка. За цим фактом 5 листопада відкрили службову перевірку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.11.2023 11:19