Смертельна ДТП: «ЗАЗ» зіткнувся з каретою медичної допомоги

04 КВІТНЯ 2018 22:43

У Харкові ДТП зі смертельними наслідками: в результаті зіткнення чотирьох автівок дві особи загинули, ще двоє людей отримали травми, повідомляє TrueUA.

«Подія сталася 3 квітня близько 22.25. Встановлено, що по вулиці Ахсарова в напрямку проспекту Л. Свободи рухався автомобіль «ЗАЗ» під керуванням 23-річного водія. Неподалік від перехрестя з проспектом Науки він виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з каретою медичної допомоги «Рено Мастер», яка рухалася в зустрічному напрямку. Внаслідок цього «ЗАЗ» зіткнувся з автомобілем «ДЕО Ланос», а потім з «Шевроле», які рухались позаду нього. В результаті аварії 23-річний водій «ЗАЗ» та його 21-річна пасажирка загинули на місці події», – йдеться у повідомлені НПУ.

Також зазначається, що до Харківської обласної клінічної лікарні доставлені 44-річний водій швидкої з забоями, закритою черепно-мозковою травмою і струсом головного мозку та пасажир швидкої, 23-річний фельдшер. Він також отримав закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Події, 04.04.2018 22:43