Фото: soloviyka\Instagram

Соловій розповіла, скільки грошей для ЗСУ вдалося зібрати після публічної суперечки із Єфросиніною

Українська співачка Христина Соловій та телеведуча Маша Єфросиніна після гучного публічного скандалу, який відбувся під час інтерв'ю, оголосили збір коштів на потреби українських воїнів. 

На своїй сторінці у соцмережі Instagram Соловій розповіла, що їхні прихильники задонатили півмільйона гривень для захисників.

Зокрема, телеведуча і співачка пообіцяли, якщо українці, яких сколихнула їхня суперечка щодо української мови, зберуть мільйон гривень на допомогу для ЗСУ, вони опублікують продовження скандалу. Збір було відкрито близько місяця тому.

Соловій розповіла, що за цей час вдалося зібрати 500 тисяч гривень. Кошти спрямують на реабілітацію поранених в Авдіївці бійців 3-ї штурмової бригади.

"Завдяки вашій активності нам вдалося зібрати 500 тис. грн на їх скоріше відновлення. Дякую усім, хто допоміг нам перетворити суспільну дискусію на корисну та важливу справу. Але через те, що мільйон зібрати не вдалося, продовження нашої з Марією розмови додумайте самі", — розповіла Соловій.

Що відомо про скандал між Соловій і Єфросиніною

Українська співачка Христина Соловій дала велике інтерв'ю Маші Єфросиніній. Так, в ході розмови співачка звинуватила представників шоу-бізнесу в тому, що вони "будували культурні мости між Росією" і заявила, що "в них на руках, на серці і на душі завжди буде кров українців". Натомість Маша Єфросиніна гостро відреагувала на ці звинувачення та наголосила, що така категоричність призводить до ворожості всередині країни. 

"На твоє звинувачення публічних людей в тому, що на їхніх руках всіх кров, що вони вибудували цей шлях. Це не так. Артист завжди відповідає запиту. Артист здебільшого — тому це шоубізнес, тому це попса, тому це популярність — працює на свою авдиторію. Вона цього просить. Я застала період, коли дуже багато артистів з першої ланки намагалися співати українською. Ніхто не приходив на їхні концерти", — заявила Єфросиніна.

Суперечка між зірками сколихнула мережу та розділила користувачів на два табори. Одні підтримали радикальну позицію Соловій, а інші — виступили за позицію Єфросиніної.

Нагадаємо, у жовтні гурт "Жадан і Собаки" та Христина Соловій презентували на спільну пісню "Серце". Священнослужителі розкритикували кліп, який знімали в одному з храмів Львова.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 08.04.2024 16:41