Христина Соловій. Скріншот з відео

Закохалася в іншого: Христина Соловій розповіла, що покинула Жадана

Українська співачка Христина Соловій зізналася, що у неї був роман із 49-річним письменником Сергієм Жаданом. Проте вона заявила, що їхні стосунки вже завершені, адже вона закохалася в іншого.

Про це співачка сказала в інтервʼю Маші Єфросиніній.

Як розповіла Соловій, все розпочалося з того, що Сергій Жадан надіслав їй текст пісні, який не сподобався співачці, але вона все одно запропонувала йому творчу співпрацю. Вони почали спілкуватися 23 лютого 2022 року. Тоді письменник ще був у шлюбі. Їхні стосунки тривали два роки.

Пара не розголошувала свій роман, а пояснювала їхню взаємодію творчою співпрацею. Згодом Соловій запропонувала Жадану знятися у її відеокліпі на пісню "Юність".

"На той момент наші стосунки були у розпалі. Кліп "Юність". Я просила це подавати як творчий тандем. Я на той момент була в стосунках, а Сергій також був ще в шлюбі", — заявила вона.

Соловій підкреслила, що на даний час вони розійшлися. Розрив їхніх стосунків був дуже напруженим. Співачка навіть вживає антидепресанти. Вона зауважила, що на завершення роману вплинуло те, що вони рідко бачились. Проте основна причина — вона зустріла іншого.

"Я закохалася і не змогла на два фронти. Він про це дізнався, і це було дуже нечесно, і мені дуже шкода. Я просто хотіла вибрати правильний момент, щоб йому про це сказати", — пояснила Соловій.

Нагадаємо, у жовтні гурт "Жадан і Собаки" та Христина Соловій презентували на спільну пісню "Серце". Священнослужителі розкритикували кліп, який знімали в одному з храмів Львова.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 06.03.2024 12:00