Стало відомо, скільки людей постраждали унаслідок сьогоднішніх обстрілів Росії

31 ЖОВТНЯ 2022 14:26

В результаті масованої атаки російських окупантів по мирних містах і регіонах України 13 осіб отримали різні травми. Інформація про вбитих, на щастя, не надходила. Збитки від ударів оцінюються правоохоронцями.

Такими відомостями поділився голова Національної поліції України Ігор Клименко в ефірі національного телемарафону, пише TrueUA.

"Наразі ми маємо 13 осіб, які травмовані в результаті сьогоднішніх атак Російської Федерації. І ми, звичайно, будемо разом з СБУ, з прокуратурою встановлювати ті збитки і фіксувати ті злочини, які були скоєні сьогодні на території нашої країни", — повідомив Клименко.

Нагадаємо, російські загарбники вранці 31 жовтня знову масовано атакували ракетами Україну. Вибухи було чути у різних містах, працювала протиповітряна оборона. Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба попередив жителів про тривалу відсутність електроенергії через ворожі атаки.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зазначив, що Росія сьогодні обстріляла 10 областей України. Внаслідок ударів пошкоджено 18 об’єктів, більшість із яких енергетичні.

Війна, 31.10.2022 14:26