Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Стало відомо, які команди можуть замінити СК "Дніпро-1" в УПЛ

Українська асоціація футболу ухвалила рішення щодо проведення міні-турніру, аби розіграти місце для команди, що має заміни в Прем'єр-лізі СК "Дніпро-1", який покинув УПЛ на сезон 2024\25.

Про це стало відомо з офіційного сайту УАФ.

Місце в УПЛ планують розіграти між чотирма клубами. За місце в елітному дивізіоні позмагаються "Минай" із Закарпаття, "Металіст 1925" з Харкова, київський "Лівий берег" та "Епіцентр" з Кам'янця-Подільського. До участі в міні-турнірі залучили дві команди, які покинули УПЛ та третю й четверту команди Першої ліги. "Лівий берег" та "Епіцентр" не змогли підвищитися в класі через плей-офф із командами Прем'єр ліги.

"Турнір чотирьох" складатиметься з півфіналів, які пройдуть 26 липня, і фіналу — 30 липня. Пари визначать сліпим жеребом.

Раніше керівництво спортивного клубу "Дніпро-1" офіційно підтвердило зняття команди зі змагань до старту нового сезону Прем'єр-ліги. Водночас команда спробує повернутися у змагання наступного року, розпочавши шлях із Другої ліги.

Нагадаємо, нещодавно президент "Лівого берега" Микола Лавренко повідомляв, що донецький "Шахтар" гратиме деякі домашні поєдинки Української Прем'єр-ліги сезону 2024/25 на стадіоні команди "Лівий берег" у Києві. За його словами, шанси для цього невеликі, при тому, що "Лівий берег" повністю здавав в оренду свій стадіон.
 
Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 23.07.2024 05:46