Фото: сайт УАФ

У якій формі футбольна збірна України гратиме на Олімпіаді-2024: презентація УАФ (фото)

Українська асоціація футболу презентувала форму, в якій наша олімпійська збірна гратиме на Іграх у Парижі. Комплекти виготовив польський спортивний бренд 4F.

Про це повідомляє прес-служба Асоціації.

"Бренд 4F підготував спеціальну повністю персоналізовану колекцію спортивного одягу, яка включає ігрові та тренувальні комплекти, а також аксесуари. На початку 2024 року бренд став спонсором Національного олімпійського комітету України та забезпечує українських спортсменів офіційним одягом для відкриття та закриття Олімпійських ігор у Парижі 2024 року, а також медальних церемоній", — йдеться у заяві УАФ.

Україна потрапила у групу B, де зіграє з Аргентиною, Марокко та Іраком.

Як відомо, Олімпіада-2024 відбудеться у Франції з 26 липня по 11 серпня. Україну представлятиме найменша кількість спортсменів в історії на Олімпійських іграх. Перед цим антирекорд зафіксували в Токіо 2021 року (155 атлетів). Найбільше представництво Україна матиме у легкій атлетиці — 25 спортсменів.

Україна виступить на Олімпіаді у Парижі лише в одному ігровому виді — футболі. Це дебют команди на рівні Олімпійських ігор. Уперше в історії Україна також матиме представництво у брейкінгу та скелелазінні.

Нагадаємо, що наприкінці червня компанія Nielsen’s Gracenote опублікувала оновлений прогноз віртуального медального заліку майбутньої Олімпіади. Згідно з ним Україна здобуде 17 нагород. Спортсменам нашої країни пророкують, зокрема, дві золоті медалі.

Раніше повідомлялось, що на літніх Олімпійських іграх у Парижі змагатиметься найменша кількість українських спортсменів за всю історію. Національний олімпійський комітет України повідомив про остаточний склад нашої збірної на Ігри-2024.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.07.2024 14:56