Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Скільки Україна здобуде нагород на майбутній Олімпіаді: прогноз аналітиків

Оприлюднено віртуальний медальний залік Олімпійських ігор-2024, згідно з яким Україна здобуде 17 нагород. Спортсменам нашої країни пророкують, зокрема дві золоті медалі.

Про це повідомляє компанія Nielsen’s Gracenote, яка опублікувала оновлений прогноз віртуального медального заліку майбутньої Олімпіади.

Gracenote здійснює свої прогнози на підставі доступних даних про результати ключових глобальних та континентальних змагань після Олімпіади 2020 року. Компанія, зокрема прогнозує кількість золотих, срібних та бронзових медалей для країн-учасниць.

За оновленими даними Україні прогнозують 17 нагород, серед яких 2 золоті, 5 срібних та 10 бронзових. З таким результатом українська команда має стати 14-ю у медальному заліку.

Згідно з даними аналітиків, найбільшу кількість нагород прогнозують США — 123 (37 золотих, 34 срібні та 52 бронзові).

Компанія Nielsen’s Gracenote опублікувала оновлений прогноз віртуального медального заліку Олімпійських ігор-2024

Скріншот з сайту Nielsen’s Gracenote

Як відомо, у Франції серйозно стурбовані ймовірністю терористичних атак під час церемонії відкриття літніх Олімпійських ігор у Парижі. До заходів безпеки вирішили навіть залучити військових із низки країн-партнерів.

Нагадаємо, на початку червня компанія Microsoft оприлюднила спеціальну заяву, згідно з якою Росія розгорнула дезінформаційну кампанію. Вона має на меті очорнити Францію та майбутні Олімпійські ігри, які відбудуться цього літа в Парижі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 27.06.2024 18:57