Фото: пресс-служба СБУ / ілюстративне

"Світить" до 15 років тюрми: на Волині командир взводу застрелив правоохоронця, — ЗМІ

У ніч на 25 серпня у Ковельському районі Волинської області 29-річний командир взводу застрелив правоохоронця. Причиною трагедії став словесний конфлікт, що розгорівся між чоловіками.

Працівники Державного бюро розслідувань розслідують обставини смерті поліціянта, пишуть "Волинські Новини". 

За даними джерела, вбивство сталось близько 03.30 на території опорного пункту зведеної бригади правоохоронного органу у Ковельському районі.

У 29-річного командира взводу, за попередньою інформацією, виник словесний конфлікт з 20-річним представником правоохоронних органів, після чого командир вистрілив у нього. Від отриманих травм поліціянт помер на місці інциденту.

Правоохоронці вже затримали командира та повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. Також вже подано до суду клопотання про обрання зловмиснику запобіжного заходу, а саме тримання під вартою. Розслідування триває та встановлюються усі обставини трагедії.

Раніше у селищі Шацьк Волинської області військовозобов'язаний напав на працівника територіального центру комплектування. Йому загрожує від трьох до п'яти років в'язниці.

Нагадаємо, 9 липня Луцький міськрайонний суд призначив військовому, який підірвав гранату на вулиці Ковельській у Луцьку, 60 днів арешту. При цьому йому не надали права внесення застави.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 26.08.2024 16:42