Робота правоохоронців після вибуху гранати в Луцьку. Джерело: поліція Волинської області

Без права застави: чоловіку, який кинув гранату в Луцьку, обрали запобіжний захід

У вівторок, 9 липня, Луцький міськрайонний суд призначив військовому, який підірвав гранату на вулиці Ковельській у Луцьку, 60 днів арешту. При цьому йому не надали права внесення застави.

Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на речницю Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлію Шевченко.

За її словами, чоловіку, який є чинним військовослужбовцем однієї з військових волинських частин, інкримінують статі "Закінчений замах на умисне вбивство" та "Незаконне поводження з боєприпасами" Кримінального кодексу України.

У разі доведення вини у суді йому загрожує довічне позбавлення волі.

Як відомо, минулої неділі в Луцьку з невідомого автомобіля кинули гранату у натовп. Внаслідок інциденту були постраждалі. Подія сталася в районі магазину АТБ, що на вулиці Ковельській. Невідомий чоловік просто з вікна транспортного засобу кинув гранату, яка здетонувала. Вибух почули навіть мешканці сусідніх будинків.

Нагадаємо, що 29 червня в центрі Луцька чоловік теж підірвав гранату. Його затримали правоохоронці. Порушником виявився 23-річний мешканець Хмельниччини.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.07.2024 10:49