Фото: поліція Волинської області

У Луцьку з автомобіля кинули гранату в натовп людей: є постраждалі (фото, відео)

У неділю, 7 липня, в Луцьку з невідомого автомобіля кинули гранату у натовп. Внаслідок інциденту є постраждалі.

Про це повідомляє місцеве агентство "Конкурент".

Як зазначають свідки, подія сталася в районі магазину АТБ, що на вулиці Ковельській. Невідомий чоловік просто з вікна транспортного засобу кинув гранату, яка здетонувала. Вибух почули навіть мешканці сусідніх будинків.

Реакція поліції

Поліція Волинської області встановлює всі обставини інциденту в Луцьку, причетного до вибуху затримали. Там зазначили, що до поліції надійшло повідомлення про вибух на вулиці Ковельській в Луцьку близько 20:50 7 липня.

"Внаслідок цього є постраждалі, їх точна кількість встановлюється. Чоловіка, ймовірно, причетного до інциденту, поліціянти вже затримали. Всі деталі — згодом. На місці працюють поліціянти та медики", — йдеться у заяві правоохоронців.

Як зазначає поліція, залучено два наряди слідчо-оперативної групи, три наряди патрульної поліції, рота поліції особливого призначення, управління вибухотехнічної служби, криміналісти.

"Просимо громадян та ЗМІ не поширювати неперевірену інформацію та відео з Telegram-каналів. Щодо кваліфікації правопорушення інформація буде надана згодом", — написали правоохоронці.

Нагадаємо, 17 червня у Київській області 32-річний чоловік кинув гранату посеред вулиці. Внаслідок вибуху травмувалася перехожа жінка та сам зловмисник.

Також 9 червня у Києві 46-річний чоловік кинув гранату у вікно квартири багатоповерхівки, де мешкає його рідний брат. Внаслідок вибуху постраждала 36-річна жінка.

Додамо, у квітні у Голосіївському районі Києва здетонувала граната, внаслідок чого загинув житель столиці. Також у Києві 19 листопада внаслідок вибуху гранати у квартирі у Дніпровському районі столиці загинули двоє людей. Попередньо, це військовий та жінка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 07.07.2024 23:17