Фото: Нацполіція

На Київщині чоловік посеред вулиці кинув гранату: є поранені (фото)

У понеділок, 17 червня, у Київській області 32-річний чоловік кинув гранату посеред вулиці. Внаслідок вибуху травмувалася перехожа жінка та сам зловмисник.

Про це повідомила прес-служба поліції Київщини.

Інцидент трапився у Сквирській громаді. Місцевий чоловік вийшов з місцевого магазину та кинув гранату посеред вулиці. Через спричинений вибух, травмувалась перехожа та сам зловмисник. 

Про надзвичайну подію до поліції повідомила свідок. Заявниця також описала прикмети зовнішності та одяг зловмисника, після чого правоохоронці розпочали комплекс заходів щодо його встановлення та затримання.

Оперативники в той же вечір затримали 32-річного правопорушника за його місцем проживання. За словами поліції, гранату зловмисник знайшов у селі за допомогою металошукача на початку квітня 2024 року, яку забрав собі та незаконно зберігав у себе вдома.

Раніше 32-річний чоловік уже мав проблеми із законом за побиття знайомої та зберігання холодної зброї. Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили фігуранту про підозру. Правопорушникові загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 9 червня у Києві 46-річний чоловік кинув гранату у вікно квартири багатоповерхівки, де мешкає його рідний брат. Внаслідок вибуху постраждала 36-річна жінка.

Додамо, у квітні у Голосіївському районі Києва здетонувала граната, внаслідок чого загинув житель столиці. Також у Києві 19 листопада внаслідок вибуху гранати у квартирі у Дніпровському районі столиці загинули двоє людей. Попередньо, це військовий та жінка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.06.2024 21:17