Фото ілюстративне. Джерело: ua.depositphotos.com

У Голосіївському районі Києва здетонувала граната, є загиблий

У неділю вранці, 21 квітня, у Голосіївському районі Києва пролунав вибух. За попередніми даними, здетонувала граната, внаслідок чого загинув житель столиці.

Про це повідомляє OBOZ.UA з посиланням на власні джерела. Наразі обставини та причини інциденту встановлюють правоохоронні органи.

"Подія сталась у Голосіївському районі на проспекті Академіка Глушкова. За попередньою інформацією вибухнула граната, внаслідок чого загинув чоловік. Його особа встановлена — це місцевий житель", — розповів  джерелу співрозмовник.

Нагадаємо, у Мукачеві в ніч на 23 січня, невідомий кинув гранату на подвірʼя депутата Закарпатської обласної ради. Поліція розслідує обставини події.

Також у Києві 19 листопада, внаслідок вибуху гранати у квартирі у Дніпровському районі столиці загинули двоє людей. Попередньо, це військовий та жінка.

Ще 6 листопада у селі Чайки на Київщині від вибуху гранати у своєму будинку загинув військовий Геннадій Частяков, який був помічником головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. При огляді помешкання поліція виявила ще п'ять цілих гранат. Також постраждав і 13-річний син Частякова.

Раніше повідомлялося, що на столичній Оболоні працівники поліції затримали чоловіка за хуліганські дії у приміщенні банку. У нього була при собі граната. У чоловіка виник конфлікт з працівниками установи через надання фінансових послуг. У результаті клієнт банку погрожував підірвати приміщення. Бійці КОРД спільно з оперативниками територіального підрозділу затримали 46-річного чоловіка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.04.2024 11:54