Фото: Нацполіція

На столичній Оболоні чоловік погрожував підірвати відділення банку

У п'ятницю, 14 липня, на столичній Оболоні поліцейські затримали чоловіка за хуліганські дії у приміщенні банку. У нього була при собі граната.

Про це повідомляє поліція Києва.

"Близько 14:00 до поліції надійшов виклик від працівників банку на проспекті Рокоссовського, що відвідувач погрожує підірвати гранату. Одразу на місце прибули спецпризначенці та співробітники Оболонського управління поліції", — йдеться у повідомленні.

Як зазначають правоохоронці, у чоловіка виник конфлікт з працівниками банку через надання фінансових послуг. У результаті клієнт банку погрожував підірвати приміщення. Бійці КОРД спільно з оперативниками територіального підрозділу затримали 46-річного чоловіка.

Працівники поліції вилучили у порушника страйкбольну гранату. Внаслідок його дій ніхто не постраждав.

"За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України — хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. На даний час із затриманим спілкуються слідчі", — додають у поліції.

Нагадаємо, 13 липня на Київщині до правоохоронців надійшло повідомлення щодо замінування медичних закладів у Бучанському районі. Персонал та пацієнтів було евакуйовано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.07.2023 16:19