Фото: helsinki.org.ua

Рятували людей: на Херсонщині під обстріл потрапили поліцейські з Київської області

Поліцейські Київської області, рятуючи людей у Херсонській області, потрапили під обстріл. Жінка-кінолог отримала поранення.

Про це повідомляє поліція Київщини. Життю поліцейської нічого не загрожує

"Правоохоронці надавали допомогу місцевим мешканцям після обстрілу російської орди, коли раптово почався повторний обстріл градами. Поліцейського-кінолога Олену Петролай поранило осколком в ногу та контузило. Наразі вона доправлена до медичного закладу", — повідомили правоохоронці.

Вказується, що до повномасштабного вторгнення Олена Петролай несла службу у Херсонській області, та згодом, коли ворог був на підступах до міста, разом із собакою Паном приїхали на Київщину та почали роботу тут. 

"Кінологиня виявила бажання проводити відпрацювання на деокупованих територіях рідної Херсонщини та здійснювати допомогу у розмінуванні території.   Бажаємо нашій Олені швидкого одужання та швидкого повернення до офіцерських рядів!" — зазначили у поліції Київської області.

Нагадаємо, 3 травня росіяни вдарили по супермаркету та залізниці у Херсоні, внаслідок чого загинули 23 особи, ще 46 — поранені, з них двоє дітей. Двоє людей, які постраждали внаслідок російського обстрілу супермаркету, померли у лікарні. Один із загиблих був лікарем. Відомо, що 5 травня з 20:00 у Херсоні посилять комендантську годину. Вона триватиме до 06:00 8 травня. Протягом цих 58 годин пересуватися та перебувати на вулицях міста — заборонено. Також місто буде закрите на вʼїзд та виїзд.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.05.2023 10:54