Фото: соцмережі

Свято для дітей у Вінницькому ТЦК: росіяни запустили фейк для зриву мобілізації

Інформація про те, що Вінницький обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки проводить свята для дітей, виявилась фейком. Цю брехливу новину запустили росіяни, щоб дискредитувати процес мобілізації.

Відповідну заяву опублікувала прес-служба Вінницького обласного ТЦК.

"Мережею шириться фейкова афіша щодо проведення Вінницьким обласним ТЦК та СП святкового заходу для дітей і їх батьків", — пише прес-служба ТЦК.

Там також зазначили, що оприлюднена інформація не відповідає дійсності та створена російськими пропагандистами, щоб дискредитувати процес мобілізації в Україні. Вінницький ТЦК підкреслює, що вороги спеціально спекулюють на вразливих темах родинних свят і дитинства. 

У територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки запевнили, що військові об'єкти не можуть бути місцем проведення масових заходів, особливо із залученням цивільного населення та дітей.

Нагадаємо, у Львівській області чоловік у військовій формі грубо спілкувався зі священником, погрожував йому повісткою та запевняв, що якщо клірик не з’явиться до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, то його туди відвезуть силою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.12.2023 17:55