Фото: Instagram Усика

Телеканал ESPN оновив рейтинг найкращих боксерів: на якій позиції розташувався Усик

Український боксер надважкої ваги Олександр Усик зберіг третю позицію в оновленому рейтингу телеканалу ESPN найкращих бійців незалежно від вагової категорії. Першу сходинку продовжує займати колишній абсолютний чемпіон у напівсередній вазі Теренс Кроуфорд.

Відповідний рейтинг з'явився на сайті ESPN.

Згідно з оприлюдненими даними, чемпіон WBO, WBA, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик розташувався на третій позиції, яку він зміг зберегти від дати публікації попередніх рейтингів. 

Кривдник Василя Ломаченка та володар титулу WBC у першій напівсередній вазі Девін Хейні піднявся на шосте місце. Тайсон Ф'юрі, який поб'ється з Усиком за звання абсолютного чемпіона світу у лютому 2024 року, замикає десятку найкращих бійців.

Рейтинг Pound-for-pound від телеканалу ESPN:

1. Теренс Кроуфорд;
2. Наоя Інуе;
3. Олександр Усик;
4. Сауль Альварес;
5. Дмитро Бівол;
6(7). Девін Хейні;
7(6). Артур Бетербієв;
8(9). Джервонта Девіс;
9(8). Шакур Стівенсон;
10. Тайсон Ф’юрі.

Варто відзначити, що поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі має відбутися 17 лютого.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,53.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,50. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 19,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,30. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,55. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,50. Достроковий тріумф українського боксера — 7,10.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.12.2023 18:07