Фото: Instagram Усика

Коли Усик зав'яже з професійним боксом: несподіваний прогноз промоутера

Український боксер надважкої ваги Олександр Усик ще три роки може боксувати на найвищому рівні. Лише проблеми зі здоров'ям можуть стати на перешкоді нашому бійцю.

Таку заяву зробив промоутер Усика Олександр Красюк, пише BoxingScene.

"Зараз йому 36 років, і у нього є ще три роки, щоб показати свою найкращу форму. Єдина проблема чи неспокій, який у нас є, — це проблема зі здоров’ям, тож це може бути перешкодою", — наголосив Красюк.

Промоутер також наголосив, якщо тіло Усика все ще готове до бою, то він не здасться. 

"Дозвольте мені сказати вам, що я спілкуюся з Олександром з моменту його першого професійного бою у 2013 році, і ми були дуже близькі один з одним останні 10 років, але в душі він дитина, яка ніколи не йшла на пенсію та реально не уявляла, як важко бійцю піти з боксу", — додав промоутер Усика.

Раніше повідомлялось, що команда британського важковаговика Тайсона Ф'юрі схвильована недостатнім часом для підготовки їхнього боксера. Боєць може не встигнути набрати форму до 17 лютого.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,53.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,50. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 19,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,30. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,55. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,50. Достроковий тріумф українського боксера — 7,10.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.12.2023 19:45