Фото: Instagram Тайсона Ф'юрі

Бій з Усиком у Ріяді: команда Ф'юрі вже сумнівається у перемозі британця

Команда британського важковаговика Тайсона Ф'юрі схвильована недостатнім часом для підготовки їхнього боксера. Боєць може не встигнути набрати форму до 17 лютого.

Таку заяву зробив Джон Ф’юрі, батько чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі, пише Metro.

"17 лютого — дата, над якою вони повинні працювати. Але, на мою думку, Тайсону потрібно трохи більше часу, щоб набрати правильну форму та вагу. Здавалося, він втратив близько дев'яти кілограмів м’язової маси. Щось пішло не так", — сказав Джон Ф'юрі.

Він також наголосив, що в останніх поєдинках бачив певний спад у Тайсона: зниження рівня сили, потужності та фізичного стану. 

"Не знаю, що вони там роблять, але повинні це вирішити. Тайсон не був собою в Саудівській Аравії. У ньому все змінилося — поведінка, тіло. Я був спантеличений. Він сказав, що тренувався, але заняття бувають різними. Якщо ви рухаєтесь у своєму власному темпі — ніхто не скаже вам кривого слова, ніхто не образить вас і не штовхатиме під дупу", — зауважив батько боксера.

За словами Джона Ф'юрі, ніхто не може навчити Тайсона боксувати або навчити його більше, ніж він знає. 

"Все, що вони можуть зробити — наростити м’язи та зробити його тіло міцним. Бачив його і худим, і гладким. Він повинен бути трохи важчим та з більшою м’язовою масою. Тайсон — гігантський хлопець. Йому треба зміцнити тіло. Єдиний спосіб це зробити — правильний курс. Це потребує часу, а у нас його немає", — резюмував Ф’юрі-старший.

Що кажуть букмекери про бій Усика та Ф'юрі

Букмекери миттєво відреагували на непереконливу перемогу Ф'юрі над Нганну та суттєво опустили показник на тріумф Усика в історичному бою. Аналітики й надалі вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,53.

Про це свідчать котирування букмекерських контор. Згідно з ними, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюють у 2,50. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 19,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,30. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,55. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,50. Достроковий тріумф українського боксера — 7,10.

Нагадаємо, що керівник промоутерської компанії Top Rank Боб Арум розповів про гонорари, які отримають за чемпіонський бій Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. Цього разу принцип розподілу грошей дещо інший, ніж за підсумками попередніх поєдинків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 22.11.2023 18:07