Фото: Instagram Ф'юрі

Майбутній суперник Усика натякнув, що найближчим часом зав'яже з боксом

У британського боксера надважкої ваги Тайсона Ф'юрі немає впевненості у тому, що його професійна кар'єра триватиме довго. Він натякнув, що може зав'язати з боксом у будь-який момент.

"Я не знаю. Не секрет, що мої думки міняються немов вітер або погода у Великій Британії. Одної миті я тут, наступної — завершив кар’єру. Хто знає? Але одну річ я знаю — насолоджуйтеся, поки можете, тому що більше ніколи не буде ще одного Тайсона Ф’юрі. Не було до мене, не буде й після", — сказав він.

Ф'юрі наголосив, що хоче стати найбільш високооплачуваним спортсменом року за версією Forbes і знятися у голлівудському екшні чи комедії. 

"Я вже знімався в Netflix, написав автобіографію, взяв участь у реслінгу та все інше. Тож тепер я хочу знятися в голлівудському фільмі та очолити список Forbes", — додав Тайсон.

Бій Усика проти Ф'юрі: що відомо

Наприкінці вересня стало відомо, що Усик і Ф’юрі підписали контракт на бій. Довгоочікуваний об'єднавчий поєдинок відбудеться у Саудівській Аравії. Дата його проведення наразі невідома.

За словами промоутера "Циганського короля" Френка Воррена, офіційно її планують оголосити після виставкового бою Ф'юрі проти колишнього чемпіона UFC Френсіса Нганну, який відбудеться 28 жовтня у Саудівській Аравії. Журналісти дізналися, що українець і британець можуть зійтися в ринзі 23 грудня 2023-го або в січні 2024 року.

Переможець бою Усик — Ф'юрі назавжди впише своє ім'я до історії боксу, адже стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті. Останнім "абсолютом" був легендарний британець Леннокс Льюїс, який 1999 року в об'єднавчому поєдинку переміг американця Евандера Голіфілда. Тоді на кону стояли титули WBA, WBC та IBF.

Пояс WBO визнали рівноцінним 2007 року, тому переможець бою між Усиком і Ф'юрі стане першим в історії абсолютним чемпіоном світу з боксу в надважкій вазі з чотирма головними титулами.

Нагадаємо, боксер Тайсон Ф'юрі не вважає важким для себе майбутній бій за звання абсолютного чемпіона світу проти Олександра Усика. За словами британця, справжнім викликом для нього стане протистояння з колишнім бійцем ММА Френсісом Нганну, і тому зараз він повністю сфокусований на ньому.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 19.10.2023 14:58