Фото: Instagram-сторінка Олександра Усика

Батько Тайсона Ф'юрі назвав боксера, який "вкладе спати" Усика за один раунд

Боксер надважкої ваги Деонтей Вайлдер без проблем нокаутує українця Олександра Усика. Наш земляк не протримається й одного раунду в бою з американцем.

Таку думку в інтерв'ю YouTube-каналу Daily Mail Sport Boxing висловив батько чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) Джон.

Він назвав свого сина королем супертяжів дивізіону, оскільки той не побоявся провести два поєдинки проти Вайлдера, у двох з яких переміг.

"На мою думку, бій Олександра Усика та Деонтея Вайлдера триватиме один раунд. Усик не вийшов би на другий раунд із Деонтеєм. Це правда. Ось як бачу. Багато хто, хто розуміється на боксі, знає, що це правда. Усик уникав Вайлдера. Джошуа уникав його, всі боксери з топ-5 уникали його з однієї причини — він має силу, яка гасить світло. Ось чому великий циганський король стоїть на вершині й править дивізіоном", — додав батько Тайсона Ф'юрі.

Нагадаємо, що чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф'юрі висміяв перемогу Олександра Усика над Даніелем Дюбуа (19-2, 18 КО). "Циганський король" звинуватив українського боксера в симуляції після удару нижче пояса.

Раніше повідомлялось, що Всесвітня боксерська асоціація (WBA) офіційно розглянула апеляцію команди британця Даніеля Дюбуа на результат бою з чемпіоном WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком. Після детального її вивчення організація постановила, що результат бою, в якому Усик нокаутував Дюбуа у 9-му раунді, залишається чинним.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 13.10.2023 14:48