Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Джерело: glavcom

"Змахну, як краплинку дощу з плеча": Ф’юрі заявив, що не вважає Усика серйозним суперником

Боксер Тайсон Ф'юрі не вважає важким для себе майбутній бій за звання абсолютного чемпіона світу проти Олександра Усика. За словами британця, справжнім викликом для нього стане протистояння з колишнім бійцем ММА Френсісом Нганну, і тому зараз він повністю сфокусований на ньому.

Про це повідомив Boxing King Media, який опублікував відео розмови двох британських боксерів-важковаговиків Дерека Чісори й Тайсона Ф’юрі.

"Циганський король", який відомий своїми епатажними заявами, зазначив, що повністю впевнений у перемозі над українцем.

"Зараз Усик мене не особливо хвилює, тому що спочатку мені необхідно розібратися з Френсісом. Коли я з ним розберуся, якщо я залишуся цілим і неушкодженим, то буду схожий на Донкі Конга і впораюся з цим маленьким хлопцем. Я змахну його, як маленьку краплю дощу з плеча. Але до цього я віддаю 100% своїх сил кожній людині, з якою б'юся", — сказав Ф'юрі.

Нагадаємо, що букмекери вважають фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі володаря титулу за версією WBC Тайсона Ф'юрі. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1,43. За котируваннями букмекерських контор, виграш чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO й IBF Олександра Усика оцінюється у 2,95. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, має коефіцієнт 21,00.

На думку букмекерів, найімовірнішим результатом бою є перемога британця за очками — 2,00. Успіх Ф'юрі нокаутом оцінюється коефіцієнтом 4,50. Перемога Усика суддівським рішенням — 3,80. Достроковий тріумф українського боксера — 7,50.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 16.10.2023 15:25