Терористи вчиняють самогубства через знущання військових РФ – розвідка

24 ЛИПНЯ 2017 10:26

Російсько-терористичні війська, що на території, яка підконтрольна НЗФ,  продовжують реалізацію заходів з приховування участі громадян РФ у бойових діях на окупованій території Сходу України шляхом вилучення у них особистих документів (паспортів та військових квитків). Як повідомляє TrueUA із посиланням на Головне управління розвідки МО, ці заходи проводяться відповідно до розпорядження Генерального штабу ЗС РФ та контролюються співробітниками ФСБ РФ.

 

Крім того, зазначається, що  російських військовослужбовців примушують видаляти особисті сторінки у соціальних мережах.  «Незважаючи на проблеми з укомплектованістю підрозділів, осіб, які не виконують зазначені вимоги, звільняють з військової служби.», – йдеться у повідомлені.

 

Також наголошується, що серед особового складу російських окупаційних військ відмічаються чергові випадки не бойових втрат та суїцидів внаслідок знущань російських офіцерів та доведення підлеглих до самогубства.

 

«23 липня ц.р. військовослужбовцем одного з підрозділів 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ здійснено самогубство з використанням особистої зброї. З метою уникнення відповідальності, командуванням здійснюється подання не бойових втрат, як загибель на передовій позиції при виконанні бойових завдань.», – написано у повідомлені.

Події, 24.07.2017 10:26