Футболісти збірної України. Джерело: УАФ

Товариський матч Польща — Україна: де та коли дивитися

У п'ятницю, 7 червня, національна збірна Польщі прийматиме національну команду України у Варшаві на стадіоні "Народови". Товариський матч між командами стартує о 21:45 за київським часом. 

Відомо, що матч головної команди країни у цифровому мовленні T2 покажуть у прямому ефірі регіональних телеканалів "Суспільне". Також трансляція національного мовника буде у доступі для клієнтів кабельного телебачення.

У мережі ексклюзивним транслятором контрольної гри між сусідніми країнами буде сервіс Megogo. Трансляція зустрічі національних команд буде доступна на каналі "Футбол Перший" та в розділі "Спорт" за передплатами "Максимальна", "Спорт" та "Оптимальна". Передуватиме трансляції матчу передматчева студія з футбольними експертами, яка розпочнеться о 20:30.

Раніше, а саме 24 квітня, делегати конфедерації УЄФА проголосували за розширення заявок збірних на Євро 2024, на який у березні через матчі плей-оф вийшла збірна України. Отже, Євро-2024 повинен стати вже третім поспіль великим футбольним форумом з розширеними заявками. По 26 виконавців у розпорядженні тренерів було на Євро-2020 та ЧС-2022. Тоді такі зміни в регламенті були запроваджені тимчасово та були пов'язані з епідемією COVID-19. Чемпіонат Європи триватиме місяць: із 14 червня до 14 липня. Матч-відкриття "Німеччина — Шотландія" відбудеться в Мюнхені.

Нагадаємо, що у квітні українська асоціація футболу визначилася з місцем для проживання та тренування національної збірної з футболу під час Євро-2024. Українська команда базуватиметься на території федеральної землі Гессен у місті Вісбаден Функціонери обирали місто для базування команди із врахуванням логістики збірників під час групового етапу турніру. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 07.06.2024 13:15