Трійка невідомих обікрали банк. Оголошена грошова винагорода

11 ЖОВТНЯ 2017 18:56

Поліція Києва розшукує злодіїв, які «обчистили» банківські скриньки. Зловмисники викрали близько 350 тисяч доларів США та кілограм золота у злитках із депозитних скриньок фінансової установи, повідомляє TrueUA.

«На початку жовтня 2017 року до столичної поліції надійшло повідомлення про зникнення речей та грошей зі скриньки одного із банків у Подільському районі столиці. Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. Потерпілий – 54-річний підприємець – розповів правоохоронцям, що деякий час орендує скриньку у депозитарії банківського відділення, де зберігає 42000 доларів США, 5000 євро та кілограм золота у маленьких злитках. За тиждень до подій цінності були на місці, а нині чоловік виявив їх відсутність.

Слідчо-оперативні групи провели огляд місць подій, опитали працівників банку, передивилися записи із камери відео нагляду», – йдеться на сайті НПУ.

Також зазначається, що поліцейські встановили, що до цих злочинів причетні троє чоловіків, які знімали банківські скриньки на фальшиві паспорти із вклеєними у документи особистими фотокартками.

Події, 11.10.2017 18:56