Що покаже Apple в 2019 році?

18 ЛЮТОГО 2019 14:46

Аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) ділиться подробицями щодо прийдешніх продуктів Apple. У звіті для інвесторів він коротко розповів про головні анонсах компанії, запланованих на 2019 рік.

За прогнозами експерта, лінійка iPhone буде складатися з трьох моделей. Вони отримають оновлену версію сканера осіб Face ID з більш потужним проектором точок, ємність акумулятора теж збільшиться., повідомляє 9to5Mac.  

Також згадується потрійна камера, але Мін-Чі Куо не уточнив, в яких смартфонах вона точно буде (деякі чутки стверджують, що тільки в iPhone 11 Max).

Розміри екранів залишаться колишніми: старшим моделям покладені OLED-панелі з діагоналлю 6.5 і 5.8 дюйма, а спадкоємцю iPhone XR - IPS-дисплей на 6.1 дюйма.

Скляний корпус iPhone 2019 року стане матовим, як в старих флагмани Sony і однією з модифікацій OnePlus 6T. З'явиться підтримка бездротової зарядки в обидві сторони, а також широкосмугового зв'язку UWB для більш точного позиціонування і навігації всередині будівель.

Apple випустить два iPad Pro зі свіжим процесором. У «звичайному» iPad діагональ екрану збільшиться з 9.7 до 10.2 дюйма, що може вказувати на більш тонкі рамки. Оновлення компактного iPad mini і плеєра iPod touch теж планується, додає Мін-Чі Куо.

Про апгрейд Apple Watch поки нічого не відомо. Аналітик тільки повідомив, що у годинника з'явиться версія в керамічному корпусі (така була в лінійці Series 3, але не в поточних Series 4), а функція ЕКГ стане доступна в більшій кількості країн.

Мабуть, найнесподіваніший і цікавий прогноз стосується ноутбуків. За наявними відомостями, Apple працює над MacBook Pro з діагоналлю екрану від 16 до 16.5 дюймів. Він отримає повністю новий дизайн, але яких саме змін варто чекати - не уточняється.

У 13-дюймової моделі може (але не обов'язково) з'явитися конфігурація з 32 ГБ оперативної пам'яті. Зараз така опція доступна тільки для 15-дюймового MacBook Pro.

За словами аналітика, в 2019 році ми нарешті побачимо «модульний» Mac Pro з можливістю простої заміни комплектуючих. А ще Apple знову почне випускати монітори. Після припинення продажів Thunderbolt Display компанія співпрацювала з LG, але через кілька років вирішила повернутися назад. У Купертіно створили 31.6-дюймовий 6k3k-дисплей з технологією в стилі Mini LED, коли за підсвічування відповідає масив з великого числа світлодіодів (такі системи стануть широко доступні раніше екранів MicroLED з підсвічуванням кожного окремого пікселя).

Реліз док-станції бездротової зарядки Apple AirPower теж запланований на першу половину 2019 року. Давно пора - з моменту анонса пристрою пройшло більше 500 днів.

Технології, 18.02.2019 14:46