Фото: Reuters

У Анджеліни Джолі на тлі розлучення з Бредом Піттом виник параліч

Відома американська актриса та посол доброї волі Управління Верховного комісара ООН у справах біженців Анджеліна Джолі зізналася, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Як стверджує лауреатка двох премій "Оскар", проблеми є не лише на психологічному рівні, але і на фізичному.

Про це кіноакторка розповіла в інтерв'ю Wall Street Journal.

За словами Джолі, на тлі гучного розлучення з не менш відомим актором Бредом Піттом у неї виник параліч Белла — це найрозповсюдженіша форма паралічу лицевого нерва. Як зазначає кінозірка, протягом 10 років "вона не відчувала себе собою".

"Мій організм дуже сильно реагує на стрес. Рівень цукру в крові то збільшується, то падає. За шість місяців до розлучення у мене раптово виник параліч Белла", — розповіла Джолі.

Також актриса поскаржилась на те, що після розлучення з Піттом вона не змогла разом з дітьми виїхати в Камбоджу. На заваді цьому стали численні судові розгляди. Крім того, судові процеси негативно вплинули й на її можливість вільно подорожувати світом. За словами Джолі, наразі в близькому колі її спілкування — діти й біженці.

"Я зрозуміла, що мої найближчі друзі — біженці. Напевно, четверо з шести осіб, з якими я близько спілкуюся — це жінки, які пережили війну і конфлікт", — зізналася голлівудська зірка.

Нагадаємо, навесні минулого року Анджеліна Джолі завітала до Львова. Зірка провідала у лікарні дітей, які постраждали від ракетного удару військових РФ по вокзалу у Краматорську, а також зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська та поспілкувалася з ними особисто.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 08.12.2023 01:51