Фото: Белта

У Білорусі раптово помер міністр транспорту та комунікацій: що відомо

У Білорусі 4 липня раптово помер міністр транспорту та комунікацій Олексій Авраменко. Йому мало виповнитися 47 років.

Про це повідомили в міністерстві транспорту Республіки Білорусь.

Про причину смерті у повідомленні не вказується. Відомо, що церемонія прощання з Авраменком відбудеться у четвер, 6 липня, у Мінському Палаці залізничників. Початок о 10:00.

Що відомо про Олексія Авраменка

Він народився 1977 року в Мінську. У 1999 року закінчив Білоруську державну політехнічну академію, потім — Академію управління при президентові Республіки Білорусь з відзнакою. Після закінчення вишу працював майстром дорожньо-будівельного управління на підприємстві "Будівельно-монтажний трест №8".

Згодом був головним спеціалістом відділу утримання дорожньої мережі Комітету з автомобільних доріг при міністерстві транспорту та комунікацій Білорусі, з 2001 по 2006 рік — головним спеціалістом управління утримання дорожньої мережі департаменту "Белавтодор". З 2006 року працював на різних посадах в управлінні транспорту та зв'язку Апарату Ради Міністрів Білорусі.

Від 2013 року обіймав посаду заступника міністра транспорту та комунікацій Білорусі, а з 2016 року — посаду першого заступника. Вже у 2019 році Олексія Авраменка було призначено міністром транспорту та комунікацій.

Нагадаємо, 12 червня в італійському Мілані помер колишній премʼєр-міністр Сільвіо Берлусконі. Йому було 86 років. Напередодні в чоловіка виявили захворювання клітин крові — лейкемію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 05.07.2023 11:31