Фото: Белта

У Білорусі заборонили запускати і виготовляти дрони: указ Лукашенка

У Білорусі фізичним особам заборонили експлуатацію та виготовлення безпілотних літальних апаратів фізичними особами. Відповідне рішення прийняв самопроголошений президент Олександр Лукашенко.

Про це йдеться у тексті указу диктатора. Згідно з документом Лукашенка, ввезення на територію Білорусі, зберігання, обіг, експлуатація та виготовлення цивільних безпілотників дозволено лише організаціям та індивідуальним підприємцям з метою їхньої професійної діяльності.

Проте для цього потрібно отримати відповідний дозвіл у департаменту авіації міністерства транспорту та комунікацій Республіки Білорусь.

Нагадаємо, спільні військові навчання Білорусі та Російської Федерації вкотре були продовжені. Вони триватимуть щонайменше до 1 жовтня.

Раніше у Білорусі частково демонтували намети в таборі приватної військової організації "Вагнера" поблизу Осиповичів.

Також повідомлялось, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко повинен відповідати нарівні з російським керівництвом за агресивні дії проти України. Депутати Європарламенту хочуть застосувати проти Білорусі санкційні механізми, які діють проти Російської Федерації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.09.2023 07:27