Мейрівон із "чоловіком". Джерело: Daily Star

У Бразилії жінка одружилася з ганчірковою лялькою та "народила" від "нього" трьох дітей

Мейрівон Роча Мораес у 37 років вийшла заміж за ганчіркову ляльку Марсело та вже має з "чоловіком" трьох дітей. Нещодавно бразильській дивачці навіть довелося пробачити "коханому" зраду з іншою жінкою.

Про історію дивної жінки з Бразилії розповіло видання Daily Star. Журналісти «накопали», що в 37 років вона закохалася в Марсело — ганчіркову ляльку, яку зробила для неї мама. Це сталося 2021 року. Через рік Мейрівон "вийшла заміж" за Марсело, на пишному весіллі було 250 гостей.

Згодом у пари з'явився син, якого назвали Марселіньйо. Ще через якийсь час — дівчатка-близнючки Емілія та Марсела. Звісно, що й діти у пари — ганчіркові.

Зараз Мейрівон вже 39 років. Вона розповідає про своє "життя" з Марсело у соцмережах, ділиться фото та відео, ходить на ток-шоу та на радіо.

"Стосунки та наше повсякденне життя такі ж, як і в інших сімей, із тією лише різницею, що для мене вони важка праця. Оскільки Марсело — людина з інвалідністю, у нього немає ніг, Марселіньо — карлик, а у донечок також підозрюють карликовість", — розповіла жінка.

Вона вдягає Марсело у чоловічий одяг, і вони насолоджуються романтичними вечерями та поїздками з коляскою. Недавно вона розповіла своїм підписникам, що чоловік пішов під голку та зробив татуювання з іменами їхніх дітей.

Дивні стосунки Мейрівон змусили декого зауважити, що в жінки є проблеми з психічним здоров’ям. Але вона запевняє, що щаслива у шлюбі, а її чоловік просто неймовірний. Вони разом часто подорожують і побували в Іспанії, при цьому Марсело та діти комфортно подорожували у валізі.

Жінка зазначає, що її нинішній чоловік "вартий 10 чоловіків" навіть з його інвалідністю.

"Він приймає все, що я кажу", — додала Мейрівон

Вона зізналася, що й у їхньому шлюбі не все так просто. Нещодавно їй зателефонувала подруга та сказала, що бачила, як Марсело заходив у мотель із жінкою. Вона покарала його за зраду — змусила спати на дивані три дні.

"Він заперечував це та сказав, що подруга збрехала, тому що ревнувала до нас. Тому я пробачила його, бо дуже його люблю", — сказала Мейрівон.

Вона зворушливо подякувала чоловікові за те, що він пристрасний, ласкавий і такий хороший батько, попри труднощі, з якими вони зіткнулися разом.

Мейрівон із "чоловіком" і "дітьми". Джерело: Daily Star

Мейрівон із "чоловіком" і "дітьми". Джерело: Daily Star

Нагадаємо, що в січні народний депутат України Микола Тищенко офіційно розлучився зі своєю дружиною Аллою Барановською. Пара прожила у шлюбі сім років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Lifestyle, 23.06.2024 21:20