Василь Вірастюк. Джерело: Facebook

Вірастюк розлучився та вперше показав нову кохану: вона молодша за нього на 11 років (фото)

Народний депутат від "Слуги народу" та відомий силач Василь Вірастюк офіційно розлучився зі своєю другою дружиною Інною. Після цього він уперше показав нову кохану, яка молодша за нього на 11 років.

Про це Василь Вірастюк повідомив на своїй Instagram-сторінці, опублікувавши фото з молодою обраницею, яка народила йому четвертого сина.

"Я в стосунках. Можу говорити та писати про це відкрито. Закінчився безкінечний судовий процес, який тривав ще з жовтня 2022 року. Ще 10 травня Печерський суд Києва ухвалив остаточне рішення щодо розлучення, і за 30 календарних днів, а саме 11 червня рішення вступає в силу", — розповів Вірастюк.

Василь Вірастюк із новою коханою Іриною

Василь Вірастюк із новою коханою Іриною. Джерело: Instagram

Восени минулого року стало відомо, що володар титулу "Найсильніша людина світу" (2004) розлучається з дружиною, з якою перебував у шлюбі впродовж 15 років. Крапку в стосунках вони поставили на початку повномасштабної війни, коли Інна разом із дітьми перебувала за кордоном.

Тоді у Василя закрутився роман з Іриною. З нею він знайомий ще з 2019 року, коли вона в компанії інших жінок підійшла з ним сфотографуватися. Зараз пара виховує дев’ятимісячного сина Володимира. Загалом у Вірастюка четверо синів: старшому від першого шлюбу Адаму 20 років, Олегові та Олександрові, яких народила Інна, — 16 і 7 років відповідно.

Нагадаємо, в жовтні минулого року стало відомо, що дружина Василя Вірастюка Інна вимагала через суд, щоби той кожного місяця виділяв 80 тисяч гривень на синів. І так, на її думку, мало тривати до досягнення ними повноліття.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 15.06.2024 10:17