Фото: Нацполіція

У Чернівцях п'яний чоловік кинув гранату у квартирі: усі деталі і фото

У понеділок, 8 квітня, у Чернівцях чоловік у стані алкогольного сп'яніння підірвав гранату у квартирі будинку. Внаслідок вибуху він отримав травми кінцівок.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Вказується, що до поліції надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вулиці Текстильників вибухнув невідомий предмет. Внаслідок інциденту постраждав мешканець квартири.

"На місце події одразу виїхало керівництво ГУНП, вибухотехніки, РПОП, патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції, рятувальники та медики", — йдеться у повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що 38-річний уродженець Вижницького району був у стані алкогольного сп’яніння. Він кинув у квартирі співмешканки гранату. Внаслідок вибуху чоловік отримав травми кінцівок. Жінка, яка на момент вибуху перебувала у приміщенні, не травмувалась. 

Фото: Нацполіція

Фото: Нацполіція

Постраждалого госпіталізували до медичного закладу для надання необхідної допомоги. Наразі він перебуває під наглядом лікарів та працівників поліції.

У помешканні чоловіка правоохоронці виявили ще один предмет, ззовні схожий на гранату. Речові докази поліцейські вилучили та направили для проведення експертиз до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Унаслідок вибуху частково пошкоджено двері та підлогу квартири.

Нагадаємо, наприкінці грудня підліток підірвав гранату у під'їзді житлового будинку міста Обухів. Його затримали правоохоронці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 08.04.2024 14:22