Фото: Національна поліція України

У Києві крадій під час затримання погрожував підірвати гранату

Столичні правоохоронці викрили двох місцевих чоловіків у вчинені крадіжки з зоомагазину. Під час затримання один з них, 37-річний чоловік, погрожував поліції гранатою та ножем. 

Про це інформує прес-служба поліції Києва.

Очільник поліції Києва Дмитро Шумейко повідомив, що спільники за допомогою лома відчинили вхідні двері, пошкодили у приміщенні камери відеоспостереження, після чого викрали ноутбук, будівельні інструменти, а також товари для тварин. Надалі порушники повантажили викрадене в автівку та намагались втекти, проте їх наздогнали співробітники поліції. 36-річного водія затримали біля автівки.

пограбування

Фото: Національна поліція України

Проте його 37-річний спільник почав чинити зухвалий опір. Чоловік погрожував правоохоронцям ножем та дістав з кишені бойову гранату, з якої висмикнув кільце.

Нацполіція

Фото: Національна поліція України

Завдяки злагодженим та професійним діям оперативників гранату було перехоплено та розряджено, а зловмисника затримано. Під час обшуку в автівці підозрюваних правоохоронці вилучили викрадене майно та інші речові докази.

затримання грабіжників

Фото: Національна поліція України

Нагадаємо, раніше на Житомирщині затримали угруповання рекетирів, яке вимагало в мешканців області фіктивні борги. Вимагачами керував кримінальний авторитет.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.03.2024 01:20