Фото: соцмережі

Підліток підірвав гранату у під'їзді під Києвом: розпочато розслідування (фото)

У п'ятницю, 29 грудня, підліток підірвав гранату у під'їзді житлового будинку міста Обухів. Його затримали правоохоронці.

Про це у Facebook повідомила поліція Київської області. 

За даними поліціянтів, у п'ятницю близько 23:00 по спецлінії "102" надійшло повідомлення про вибух в одному з багатоквартирних будинків міста Обухів. Вже на місці інциденту правоохоронці встановили, що 15-річний правопорушник під час конфлікту знайомих у підʼїзді житлового будинку, дістав вибуховий пристрій з кишені та жбурнув. Після чого неповнолітній втік у невідомому напрямку.

На території Обухівського району правоохоронці терміново ввели спецоперацію. На пошуки хлопця були оперативно залучені підрозділи поліції Київщини, у тому числі особовий склад Обухівського управління поліції.

"За результатами проведеного комплексу розшукових заходів поліціянти встановили місцеперебування зловмисника. Внаслідок вибуху 16-річний учасник конфлікту та підривач отримали тілесні ушкодження, підʼїзд будинку зазнав пошкодження", — йдеться у повідомленні правоохоронців.

У поліції повідомили, що на місці вибуху працювали спеціалісти вибухотехніки, які вилучили рештки корпусу гранати. Наразі підозрюваного затримано, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

"За фактом хуліганства, із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 296 ККУ), слідчі розпочали досудове розслідування", — додали у поліції Києва.

Раніше повідомлялось, що у Дніпропетровській області невідомий у балаклаві з автомата розстріляв легковий автомобіль. Внаслідок інциденту водій загинув на місці.

Нагадаємо, 25 грудня під час поліцейської спецоперації в Дніпрі було затримано молодого чоловіка. Він погрожував підірвати гранату в будинку, де перебували його малолітні діти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 30.12.2023 16:15