Фото: Facebook Мовчана

У депутата "Слуги народу" помер 9-місячний син: подробиці трагедії

У неділю, 17 грудня, у родині народного депутата від "Слуги народу" Олексія Мовчана сталася трагедія. Внаслідок важкої хвороби помер його дев'ятимісячний син Устим. 

Про це народний обранець повідомив у Facebook.

"Ніколи не повірив би що у свої неповні 30 років буду писати реквієм своїй дев'ятимісячній дитині, обирати труну чи хрест на могилу. Це все завжди здавалося чимось страшним і далеким. Коли це стається із тобою і твоєю сімʼєю, ти це просто робиш. Ти маєш обирати елементи для цієї непростої процесії, квіти, та інші речі, про саме існування яких ти раніше не згадував", — написав Мовчан.

За його словами, у дитини була дуже складна вроджена вада серця. За дев'ять місяців життя Устим пережив дві операції на серці та декілька його зупинок.

"Із дев’яти місяців чотири він прожив у лікарнях, із яких — половину в реанімаціях. Ті пʼять місяців, які він встиг провести у відносно хорошому самопочутті, були наповнені шаленою любовʼю, усмішкою та щастям. Воістину, це були найщасливіші п'ять місяців за моє життя", — наголосив нардеп.

Мовчан повідомив, що впродовж дев'яти місяців родина танцювала зі смертю, відтягуючи страшний момент завдяки професіоналізму кардіохірургів і команд реанімацій.

"Через важкі випробовування наш малюк проходив як хоробрий лев, який бореться із гієнами, пересилюючи складні операції, їх наслідки й ускладнення, але до останнього моменту тримаючи на обличчі щедру беззубу посмішку щасливої дитини, якій просто хотілося жити. Він вибивав кожен додатковий день свого життя, відтягуючи страшний момент", — додав у своєму дописі батько.

Нагадаємо, у вересні голова Верховної Ради Руслан Стефанчук повідомив про передчасну смерть народного депутата Андрія Іванчука. Він був народним обранцем сьомого, восьмого, дев'ятого скликань.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.12.2023 22:41